Πρόγραμμα

1821-2021 Μνήμες Ελευθερίας Virtual Race

ΔΕ

VR RACE

ΤΡ

VR RACE

ΤΕ

VR RACE

ΠΕ

VR RACE

ΠΑ

VR RACE

ΣΑ

VR RACE

Έαν η επίδοσή σας δεν ήταν η επιθυμητή, μπορείτε να να επαναλάβετε τον αγώνα και να ανεβάσετε το αποτέλεσμα στην πλατφόρμα. Αυτόματα το σύστημα θα κρατησεί την καλύτερη.
Προκήρυξη virtual αγώνα δήμου Ερμιονίδας

1821 – 2021 Μνήμες Ελευθερίας

Ο δήμος Ερμιονίδας σε συνεργασία με την RaceFinder.gr, με χαρά προκηρύσσει τον 1ο Virtual αγώνα με ονομασία «1821 – 2021 Μνήμες Ελευθερίας». Στόχος του συγκεκριμένου αγώνα, είναι αναδείξει τον ρόλο της περιοχής της Ερμιονίδας, στην Ελληνική Επανάσταση και να γιορτάσει με έναν μοναδικό τρόπο τα 200 χρόνια ανεξαρτησίας.

Στον αγώνα «1821-2021 Μνήμες Ελευθερίας» μπορεί να συμμετέχει ο καθένας ξεχωριστά, από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη και αν βρίσκετε, ακολουθώντας όλα τα μέτρα υγιεινής και αποστάσεων.

Κόστος

Συμμετοχής

Προκήρυξη virtual αγώνα δήμου Ερμιονίδας 1821 – 2021 Μνήμες Ελευθερίας

...
Ο δήμος Ερμιονίδας σε συνεργασία με την RaceFinder.gr, με χαρά προκηρύσσει τον 1ο Virtual αγώνα με ονομασία «1821 – 2021 Μνήμες Ελευθερίας». Στόχος του συγκεκριμένου αγώνα, είναι αναδείξει τον ρόλο της περιοχής της Ερμιονίδας, στην Ελληνική Επανάσταση και να γιορτάσει με έναν μοναδικό τρόπο τα 200 χρόνια ανεξαρτησίας. Στον αγώνα «1821-2021 Μνήμες Ελευθερίας» μπορεί να συμμετέχει ο καθένας ξεχωριστά, από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη και αν βρίσκετε, ακολουθώντας όλα τα μέτρα υγιεινής και αποστάσεων. Ο αγώνας «1821-2021 Μνήμες Ελευθερίας» θα διαρκέσει από την Δευτέρα 26 Μαρτίου 2021 έως και τα μεσάνυχτα της Κυριακής 30 Μαΐου 2021.
Εγγραφή
Η εγγραφή πραγματοποιείτε εύκολα μέσα από την πλατφόρμα της Race Finder ή απευθείας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://racefinder.gr/product/1821-2021-μνήμες-ελευθερίας-vr/ Όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν μέσω της διαδικασίας των εγγραφών, θα αποδοθούν στην Κοινωφελή Επιχείρηση του δήμου και θα διατεθούν σε σκοπούς της. Η πλατφόρμα εγγραφών είναι ενεργοποιημένη και σας περιμένει.
Αντίτιμο συμμετοχής
Η τιμή διάθεσης συμμετοχών του αγώνα ορίζεται ως εξής: €10,00 για όλες τις αποστάσεις, που περιλαμβάνει μετάλλιο και έξοδα αποστολής €15,00 για όλες τις αποστάσεις, που περιλαμβάνει μετάλλιο, t-shirt και έξοδα αποστολής Ορίζεται πώς στην περίπτωση που κάποιος αθλητής επιλέξει να εγγραφεί για περισσότερους από έναν (1) αγώνα, το κόστος θα είναι επιπλέον €3 και στις 2 κλίμακες τιμών.
Απόσταση
Το εικονικό event θα περιλαμβάνει αγώνες τρεξίματος/ κολύμβησης/ ποδηλάτου και πιο συγκεκριμένα: 5χλμ & 10χλμ τρέξιμο 10χλμ & 20χλμ ποδήλατο 500μ κολύμπι
Αγώνας
Για την απόσταση των 5χλμ & 10χλμ, έχετε την δυνατότητα να τρέξετε ή να περπατήσετε. Για όλους τους αγώνες και αποστάσεις, προτείνεται να χρησιμοποιηθεί η πιο εύκολη/ γρήγορη διαδρομή, ώστε να σημειώσετε τον καλύτερο σας χρόνο και με αυτόν τον τρόπο να έχουμε μία δίκαιη κατάταξη για όλους. Μπορείτε να λάβετε μέρος οποιαδήποτε στιγμή από την Δευτέρα 26 Απριλίου 2021 έως και την Κυριακή 30 Μαΐου 2021 σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη! Αφού ολοκληρώσετε την προσπάθεια σας και εφόσον θέλετε να καταγραφεί ο χρόνος σας, θα κατεβάσετε το αρχείο GPX από το ρολόι ή το app που θα χρησιμοποιήσετε για την καταγραφή της άσκησης και ακολουθώντας τα βήματα που μπορείτε να βρείτε στο αναλυτικό βίντεο στο YouTube (https://bit.ly/3pNGWoY) , θα ανεβάσετε τον χρόνο σας και αυτόματα θα μπείτε στην συνολική κατάταξη του αγώνα! Όποιος δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στην κατάταξη, τότε μπορεί να στείλει απλά μία φωτογραφία από το ρολόι ή το app του, σαν αποδεικτικό συμμετοχής στον αγώνα!
Αποτελέσματα
Τα αποτελέσματα του αγώνα θα ανανεώνονται live, κάθε φορά που κάποιος αθλητής θα ανεβάζει τον χρόνο του.
Μετάλλια – Διπλώματα Συμμετοχής
Θα δοθούν μετάλλια, διπλώματα και bib numbers (τα διπλώματα και τα bib numbers, θα κατεβαίνουν από τον προσωπικό λογαριασμό του κάθε αθλητή, από την πλατφόρμα των virtual αγώνων της RaceFinder.gr) σε όλους τους συμμετέχοντες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για ερωτήσεις ή απορίες με την RaceFinder.gr στο Info@racefinder.gr Η Οργανωτική Επιτροπή

Δήμος Ερμιονίδας
Melbourne, Victoria 3000,
Ερμιόνη

+00 30 210 211 212
info@ermionidaevents.gr

Φόρμα Επικοινωνίας